Kedai Trofi Malaysia

Jika anda sedang mencari pembekal trofi anda berada di tempat yang sempurna!

Lihat katalog trofi kami sekarang atau dapatkan pakar trofi untuk membantu anda sekarang supaya anda boleh mendapatkan trofi anda hari ini.

Faedah Kedai Trofi Malaysia

Kualiti

Ini adalah antara parameter yang paling penting untuk diperiksa. Pembekal perlu memastikan kualiti produk. Banyak peniaga yang menuntut memastikan produk berkualiti tinggi melibatkan pengiktirafan oleh spesifikasi yang mentadbir. Di samping itu, penting untuk memeriksa standard bahan yang terdapat dalam pembuatan barangan. Standard piala Muzik juga berbeza dan boleh bergantung kepada jenis bahan yang digunakan untuk menciptanya. Sebagai contoh, trofi kristal dan kaca pastinya berbeza dalam kualiti kerana ia dihasilkan daripada pelbagai komponen. Ia benar-benar dilihat bahawa jika seseorang mengatasi pembekal utama penghargaan maka kemungkinan kualiti yang lebih baik adalah lebih banyak dan barangan disampaikan dalam had waktu yang cukup untuk pemilik. Jika anda fikir anda memerlukan sedikit lebih meyakinkan, periksa beberapa nikmat mereka yang lain di bawah. Anda boleh membuat taruhan bahawa trofi dicetak tersuai dan tambahan adalah produk pengiklanan yang sangat baik.

Ukiran

Ukiran biasanya nama individu yang akan ditawarkan trofi / anugerah atau perniagaan yang membentangkannya. Kebolehan pengukir menentukan standard ukiran. Mengukir kerja berasaskan seni dan memerlukan perhatian jika ia berada di sepanjang jalan. Oleh itu, seseorang mesti memilih pembekal yang memastikan kerja mahir dalam kaca ke logam semua piala. Seseorang mesti pergi untuk pembekal yang mempunyai banyak pengalaman dalam ukiran. Trofi adalah penglihatan yang sangat biasa dalam pertandingan dan kejohanan. Mereka diberikan sebagai ganjaran dalam kemunculan peristiwa yang berbeza. Anda biasanya boleh melihat mereka digunakan oleh syarikat untuk pengiktirafan tahunan mereka pekerja yang cemerlang, atau oleh organisasi yang berbeza yang bertujuan untuk mengakui perbuatan baik yang dilakukan oleh orang. Selain itu, mereka juga digunakan untuk fungsi pemasaran. Barang-barang ini boleh diubah menjadi piala dan aksesori logo korporat dan digunakan sebagai alat penjenamaan.

Kebolehpercayaan

Kadang-kadang, pembekal mungkin gagal menyerahkan pesanan pada tarikh yang diperlukan yang tidak dapat diterima. Ini dianggap sebagai masalah yang serius. Ia akan mewujudkan kesan buruk terhadap firma yang tidak dapat memenangi anugerah dengan trofi / anugerah tertentu. Seseorang mesti memilih pembekal yang mengawal seluruh proses itu sendiri untuk memastikan masa penghantaran piala atau anugerah. Ia mungkin kelihatan bahawa kebanyakan pembekal trofi membuat tuntutan, tetapi sangat sedikit daripada mereka yang dapat menukarkan janji-janji kepada penghantaran sebenar tepat pada waktunya. Trophies dan aksesori cetakan tersuai juga sesuai digunakan sebagai alat motivasi pekerja. Adalah sangat penting bahawa mereka diakui untuk kerja keras yang mereka lakukan di pejabat supaya mereka akan terus menunjukkan kelakuan positif. Anda boleh membuat skim untuk memberi ahli kakitangan anda dan menggunakannya sekali-sekala supaya anda boleh mendapatkannya digalakkan sepanjang masa. Anda akan melihat produk yang menguntungkan dalam masa yang singkat!

Pertimbangan belanjawan

Inilah titik terakhir tetapi paling bijak, seseorang mesti sentiasa membuat bajet acara dan dengan itu datang belanjawan untuk hadiah, anugerah, dan trofi. Jika anugerah tertentu diberikan, mereka mungkin lebih mahal. Kita boleh menentukan belanjawan mengikut perniagaan. Orang mesti memilih pembekal yang menjual anugerah / trofi pada harga yang berpatutan, tetapi ini juga harus dipertimbangkan bahawa tidak ada kompromi dibuat dengan kualiti produk yang diterima. Tujuan anugerah ini adalah untuk mengucapkan tahniah kepada orang yang menerimanya dan orang lain untuk bekerja lebih keras untuk mencapainya. Juga, anugerah adalah perwakilan penghargaan untuk orang atau kumpulan yang menerimanya. Seseorang mesti memilih pembekal produk seperti itu yang mencipta pengiktirafan di pasaran dan mempunyai reputasi yang sangat baik. Ini adalah beberapa perkara penting yang harus diingat semasa memilih trofi atau pembekal berian.

Tentang Kedai Trofi Malaysia

Sama ada persaingan dalam mana-mana organisasi besar atau hanya perlumbaan kecil di sekolah, reka bentuk trofi yang hebat diperlukan untuk memotivasi para peserta untuk mengekalkan semangat persaingan yang sihat. Apabila anugerah atau trofi ini diberikan kepada pemenang, ia juga mewujudkan rasa bangga untuk orang yang menerima dan membuktikan menjadi dunia yang penuh dengan mimpi yang berfikir untuk mendapatkannya. Di dalam trofi, trofi atau anugerah mesti berada dalam keadaan baik kerana ia merupakan faktor yang tidak dapat dilupakan dan dimiliki oleh orang yang memenanginya. Beberapa faktor perlu diingat semasa memilih pembekal anugerah trofi anda. Seseorang mungkin tidak mahu menghormati rakan perniagaan atau pemenang dengan imej yang buruk.

Pelbagai jenis anugerah dan cawan trofi boleh didapati di pasaran hari-hari penuh ini. Ini mungkin berbeza dalam perkadaran, bentuk, dan bahan yang digunakan untuk membuatnya. Seseorang mesti menyelidik dengan baik untuk memilih pembekal trofi. Trofi atau anugerah yang anda berikan boleh menjadikan perniagaan ini menjadi jenama. Ini boleh menjadi teknik kesedaran jenama mudah juga. Anugerah ini merupakan pameran sebenar jenis atau bentuk organisasi anda. Ia adalah perwakilan syarikat anda. Kenapa kita tidak melihat beberapa titik yang tepat yang akan membantu kita dalam memilih pembekal trophy / award yang cemerlang.

Kedai Trofi Malaysia Credo

Adakah ini berlaku kepada anda? Pembekal atau subkontraktor telah membiarkan anda turun dan gagal menyampaikan tepat pada masanya. Ini bermakna anda perlu pergi ke pelanggan anda dan meminta maaf atas kegagalan orang lain. Situasi seperti ini boleh memberi kesan negatif yang serius kepada pengurusan perniagaan anda. Pertama, ia melemahkan hubungan anda dengan pelanggan anda. Kedua, ia membuatkan anda merasa tidak dapat mempercayai pembekal anda dan hubungan anda dengan perniagaan mereka kurang kuat. Ketiga, peristiwa seperti ini dapat menjejaskan produktiviti, semangat yang lebih rendah, mengganggu perancangan dan mencetuskan banyak tekanan bagi semua pihak.

Ada beberapa cara untuk meminimumkan kejadian-kejadian ini. Ini bermakna bahawa anda tidak boleh pernah yakin bahawa segala-galanya akan mengikuti rancangan itu. Walau bagaimanapun, terdapat satu strategi yang berfungsi dengan sangat baik dan mempunyai kos yang agak rendah. Apabila anda berfikir tentang perniagaan anda, pertimbangkan betapa mudahnya untuk menguruskan jika semua pembekal anda memberi anda apa yang anda inginkan apabila anda menginginkannya.

Peringkat pertama melaksanakan strategi ini adalah dengan meminta tim anda untuk membuat senarai kriteria yang akan menjadi pembekal yang sempurna. Selepas sedikit pemikiran mereka mungkin datang dengan senarai yang kelihatan seperti ini: Keandalan. Kualiti yang konsisten. Harga konsisten. Pada masa penghantaran. Fleksibel. Terus berhubung. Selamat menanganinya. Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Melangkah lebih jauh. Pendengar yang baik.

Tahap seterusnya adalah untuk memperluaskan kriteria supaya anda dapat menulis perenggan tentang bagaimana ia dapat diterjemahkan ke dalam tingkah laku yang dikenali. Satu contoh boleh menjadi In Touch. Sekiranya terdapat penangguhan dalam penghantaran maka pembekal segera di telefon menasihatkan bahawa mungkin terdapat kelewatan. Apabila produk telah selesai dan dihantar, pembekal akan menelefon untuk menasihati anggaran waktu ketibaan. Jika ada masalah kualiti, pembekal akan membincangkannya secepat mungkin.

Setelah semua kriteria telah ditulis dalam cara ini, tetapkan pertemuan para pembekal anda. Jelaskan bahawa akan ada persaingan di kalangan pembekal untuk melihat siapa yang paling dekat untuk memenuhi semua kriteria. Lulus kriteria ini dan jawab mana-mana soalan yang boleh dijana. Melabur dalam trofi terbaik yang boleh diukir dan tunjukkan kepada pembekal anda. Trofi dari kedai trofi itu cukup mengagumkan untuk dipamerkan di meja dewan mereka atau dalam penerimaan mereka. Ketahui harga trofi kami di pautan di bawah.

Biarkan pembekal anda tahu bahawa akan ada maklum balas bulanan mengenai prestasi mereka yang berpuncak dalam makan malam atau barbeku apabila piala terbaik akan dibentangkan. Trofi ini boleh dianugerahkan pada setiap tahun yang lengkap dengan sijil berbingkai dan, jika boleh, gambar majlis penyampaian hadiah di dalam kertas tempatan dan majalah syarikat. Penyesuaian penuh boleh didapati. Kami membuat trofi yang disesuaikan di Malaysia.

Publisiti adalah percuma, kos latihan keseluruhannya biasanya kurang daripada kerugian yang ditanggung oleh pembekal yang kurang baik, terutamanya untuk piala yang dibuat khas – tidak kira sama ada piala kristal, akrilik, plastik, pewter dan anugerah. Apabila anda melakukan ini, anda akan mendapati bahawa prestasi semua pembekal anda meningkat dengan ketara. Ini bermakna anda telah meningkatkan bar prestasi pembekal. Jika anda mula bekerja dengan pembekal baru, mereka harus jelas mengenai harapan anda tentang prestasi mereka.

Want to see more?

Inquire

Get Product Catalogue

Mendapatkan Trofi-Trofi Dari Kedai Trofi Malaysia

Terdapat banyak pembekal Apa piala trofi berkualiti tinggi? Pada masa ini banyak kelab dan persatuan terus di belakang patung-patung (plastik dibentuk) patung-patung, dan penampilan untuk mendapatkan dari cawan jumlah besar dan anugerah kristal yang sebenarnya boleh didapati dan sangat berpatutan. Persatuan dan Kelab kelihatan paling menginginkan “wang” mereka, dan dalam industri yang sangat kompetitif, mereka yang menawarkan produk berkualiti rendah akan kehilangan anda untuk persaingan. Anda boleh mendapatkan beberapa trofi resin yang sangat baik, namun ini cenderung digunakan untuk lebih besar dalam kuantiti “token” trophies, bahawa kelab memberi kepada semua orang yang mengambil bahagian dalam pertandingan tertentu. Berat adalah sama pentingnya dengan saiz apabila memilih produk trofi, juga anda melihat, perincian apa-apa karya seni, atau pencetakan. Terdapat beberapa kualiti yang sangat baik, trofi resin yang dibuat dengan baik, dengan wajaran yang baik, dan ini biasanya akan dijual di hadapan item ringan yang tidak dihasilkan ke tahap yang sama.

Maklumat Lanjut Mengenai Anugerah Kedai Trofi Malaysia

Apabila merenung menawarkan anugerah kristal, adalah perlu untuk memerhati jabatan atau peranti yang akan mendapat anugerah kerana ini dapat membantu melihat rupa piala itu. Sebagai contoh, segitiga atau kristal obelisk secara amnya disusun untuk mengiktiraf pencapaian yang luar biasa dari wakil jualan. Trofi berbentuk lingkaran terukir dan boleh dibekalkan dalam sebarang perayaan. Trophy kristal yang lebih tinggi memainkan sebahagian daripada pemenuhan aspirasi sementara yang lebih pendek adalah untuk pencapaian umum.

Copyright 2018 Trophy Malaysia| Powered by iTrophy Sdn Bhd | Designed by Cason Bo

Categories: Trophy, PlaqueMedal, SouvenirPremium GiftCorporate GiftCenderahatiCenderamataPialaTrofi

Mengetahui Lebih Banyak Mengenai Kedai Trofi Malaysia

Memberi anugerah kristal dan pengiktirafan membantu meningkatkan kakitangan untuk melakukan yang terbaik. Anugerah kristal kepada pekerja anda dapat menjadi salah satu cara anda dapat mempublikasikan perniagaan anda. Dengan mengiktiraf usaha orang-orang yang bekerja untuk anda, bakal pelanggan berpotensi positif dalam perniagaan anda sebagai salah satu yang mengakui kerja keras dan usaha yang sangat baik. Anugerah kristal peribadi boleh dicapai dalam pelbagai saiz dan bentuk. Sama seperti hadiah korporat lain, anda boleh menyesuaikan anugerah untuk memenuhi kehendak pelanggan anda. Kebanyakan kristal dicipta dalam helai besar selepas itu ditekan di bawah tekanan yang besar untuk mengesahkan bahawa ia adalah jelas dari gelembung atau gangguan. Kristal optik boleh menyebabkan plumbum yang menjadikannya bahan yang sesuai untuk semua saluran ukiran. Bahan itu selepas itu menggilap diri anda dan menyegarkan untuk membekalkan komponen yang berkilat dan cemerlang yang diiktiraf oleh trofi ini. Terdapat banyak pembekal yang mencadangkan penghargaan kristal dan trofi yang dibuat secara tersendiri. Anda mempunyai pilihan untuk memilih dari bentuk dan reka bentuk siap sedia atau mempunyai pembekal membuat penyesuaian untuk anda. Dari Aside itu, anda juga boleh menyesuaikan rupa, warna, mesej, dan komponen untuk menyampaikan kewangan dan keutamaan. Faedah melelahkan para pedagang dalam talian adalah keseronokan yang mereka berikan ketika menyesuaikan atau memesan trofi. Orang sering mengidamkan peringatan berterusan terhadap pencapaian mereka dan aspirasi yang mereka capai. Pada masa ini Tidak kira, penyampaian anugerah kristal menyediakan medium yang hebat untuk mengenali pencapaian dan kerja keras seorang pekerja. Apabila memesan anugerah kristal, pastikan bahawa pembekal dapat diberikan oleh anda banyak masa untuk penghantaran penghargaan. Sebagai alat untuk mengumpulkan perniagaan anda, mencantumkan nama perniagaan dan reka bentuk logo pada trofi itu boleh menjadi kaedah api yang pasti mengukuhkan jenama anda kepada bakal pelanggan. Tenaga kerja anda yang menerima piala itu boleh menyebarkan mesej anda dengan komuniti mereka yang boleh membantu meletakkan perniagaan anda dalam cahaya yang sangat baik.